MetrioMed
Διατροφικό συμπλήρωμα για την ενδομητρίωση

Μ'ένα μόνο κλικ!

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ MetrioMed

το MetrioMed® είναι ειδικά σχεδιασμένο για την βελτίωση της ενδομητρίωσης ρυθμίζοντας την ορμονική ισορροπία

ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

  • Εκχύλισμα Σερενόας
  • Ουνκάρια (φλοιός)
  • Αγιάγκαθο
  • Εκχύλισμα Μάραθου
  • Πικραλίδα

Το MetrioMed από την AMS® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για την βελτίωση της ορμονικής ανισορροπίας και της πιθανής θρεπτικής ανεπάρκειας, η οποία είναι γνωστό ότι ευθύνεται για την επιδείνωση της ενδομητρίωσης, μία επώδυνη διαταραχή όπου ο ιστός, που συνήθως καλύπτει το εσωτερικό της μήτρας, αρχίζει να αναπτύσσεται έξω από αυτή. Ο κύριος σκοπός του MetrioMed είναι η ενίσχυση της γονιμότητας.

Το AMS® MetrioMed αποτελείται από συνδυασμό φυσικών συστατικών όπως τσιμιτσιφούγκα και κόκκινο τριφύλλι, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, πικραλίδα, άγριο γιάμ, λυγαριά κ.τ.λ. Ο συνδυασμός αυτών των ισχυρών συστατικών εξισορροπεί τις ορμόνες και μειώνει το επίπεδο των οιστρογόνων (τα υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων συνδέονται με την ενδομητρίωση). Η ενίσχυση της ενέργειας, η ανακούφιση από τις κράμπες και η συναισθηματική υγεία είναι μερικά από τα πολλά οφέλη που συνδέονται με την τακτική χορήγηση του AMS® MetrioMed.

Φόρμα Παραγγελίας

Το MetrioMed® είναι ειδικά σχεδιασμένο για την βελτίωση της ενδομητρίωσης ρυθμίζοντας την ορμονική ισορροπία.

Η ενδομητρίωση είναι μια συχνή πάθηση, που πλήττει εκατομμύρια γυναικών παγκοσμίως (περίπου το 10% του γυναικείου πληθυσμού), κυρίως γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Μπορεί, επίσης, να αναπτυχθεί σε έφηβες και σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Η συχνότητα εμφάνισης της ενδομητρίωσης βρέθηκε ότι αυξάνεται με την ηλικία, από 12% στις γυναίκες ηλικίας 11-13 ετών έως και 45% στις γυναίκες ηλικίας 20-21 ετών.

Η ενδομητρίωση χαρακτηρίζεται από την παρουσία ιστού ενδομητρίου (αδένες και στρώμα) έξω από την κοιλότητα της μήτρας. Οι έκτοποι ενδομητρικοί ιστοί εντοπίζονται συχνότερα στα γειτονικά όργανα της μήτρας (π.χ. δουγλάσειο χώρο και πρόσθια κυστεομητρική πτυχή, ιερομητρικοί σύνδεσμοι, σάλπιγγες, ωοθήκες), αλλά οποιοδήποτε σύστημα οργάνων βρίσκεται ενδεχομένως σε κίνδυνο, όπως παράδειγμα, η ουροδόχος κύστη, το ορθό, ακόμη και οι νεφροί και οι πνεύμονες.

Η ενδομητρίωση προκαλείται από την υπερβολική ανάπτυξη του ενδομήτριου ιστού που δεν έχει αποβληθεί κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Είναι μια ορμονοεξαρτώμενη κατάσταση (δράση οιστρογόνων) και συχνά προοδευτική, έχοντας ως αποτέλεσμα την επιδείνωση του πόνου και άλλων συμπτωμάτων, με την πάροδο του χρόνου.

Λόγω των συμπτωμάτων αυτής μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά η γενική, σωματική, ψυχική υγεία και κοινωνική συμπεριφορά των πασχόντων γυναικών.

Κύρια συμπτώματα είναι ο πυελικός πόνος, που σχετίζεται με τον μηνιαίο κύκλο (δυσμηνόρρια), η δυσπαρεύνια και η δυσουρία. Επιπλέον, παρουσιάζονται συμπτώματα μυοσκελετικού πόνου, ειδικά στις λαγόνες, στο κάτω μέρος της ράχης και στους μηρούς.

Πώς η ενδομητρίωση επηρεάζει τη γονιμότητα;

Σε μεταγενεστερα στάδια της νόσου, οι πυελικές συμφύσεις και ο έκτοπος ενδομητρικός ιστός μπορεί να επηρρεάσουν την απελευθέρωση του ωαρίου και να εμποδίσουν την είσοδο του σπέρματος στην περιτοναϊκή κοιλότητα ή και τη μεταφορά τους προς τις σάλπιγγες.

Η επίδραση των σπόρων τριγωνέλλας στη σοβαρότητα των συστηματικών συμπτωμάτων της δυσμηνόρροιας

Alavimajd, Η., κ. συν. (2014). Journal of Reproduction and Infertility, 15 (1), 41. Διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη.

  • Στην ομάδα, στην οποία έγινε χορήγηση τριγωνέλλας, παρουσιάστηκε σημαντικά μεγαλύτερη μείωση του πόνου (p <0,001)
  • Επιπλέον, η διάρκεια του πόνου μειώθηκε μεταξύ των δύο κύκλων (p <0,001)
  • Τα συστηματικά συμπτώματα δυσμηνόρροιας (κόπωση, κεφαλαλγία, ναυτία, έμετος, έλλειψη ενέργειας, συγκοπτικό -λιποθυμικό επεισόδιο) μειώθηκαν στην ομάδα (p <0,05)
  • Τέλος, δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

GET THE INFO!

Ποια είναι τα συστατικά του AMS® MetrioMed που το κάνουν τόσο αποτελεσματικό;

Τσιμιτσιφούγκα και Κόκκινο Τριφύλλι: Μελέτες έχουν δείξει θετικά, κατά και μετά την εμμηνόπαυση, αποτελέσματα τα οποία ενδέχεται να βοηθούν στην ενδομητρίωση

Ντονγκ Κουάι: Χορηγείται συνήθως σε γυναικείες διαταραχές – όπως κράμπες της εμμήνου ρύσεως, προεμμηνορυσιακό σύνδρομο και συμπτώματα ενδομητρίωσης

Άγριο Γιάμ: Συχνά χορηγείται για να βοηθήσει στην εμμηνόπαυση, στις ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως και τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου. Σε συνδυασμό με τη Λυγαριά, το Άγριο Γιάμ μειώνει τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης

Λυγαριά: Έχει χορηγηθεί κατά κόρον για να μετριάσει τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης. Η Λυγαριά συμπληρώνει το Άγριο Γιάμ στην ανακούφιση από τους πόνους της ενδομητρίωσης και της εμμηνόρροιας

Ουνκάρια και Τριγωνέλλα: Βότανα για την αποτελεσματική ανακούφιση των ερεθισμένων ιστών και τη μείωση της φλεγμονής. Τα συγκεκριμένα βότανα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τον έλεγχο των συμπτωμάτων του πόνου στην ενδομητρίωση

Σμέουρο, Εκχύλισμα Μάραθου, Εκχύλισμα Σερενόας, Αγιάγκαθο: Όλα είναι φυτικά προϊόντα που βοηθούν στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, η οποία περιορίζει την ανάπτυξη των έκτοπων ενδομητρικών ιστών

Πικραλίδα: Περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου και αυξάνει την αποδοτικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος

Άχυρο Βρώμης: Βοηθά κατά την εμμηνόπαυση, καθώς καταπολεμά την ανεπάρκεια ορμονών και τονώνει το νευρικό σύστημα

Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς: Οι πάσχουσες από ενδομητρίωση. οι οποίες συμμετείχαν σε μελέτες με φυσικά αντιμυκητιασικά, όπως εκχύλισμα ελιάς, προβιοτικά και καπρυλικό οξύ, παρουσίασαν θετικά αποτελέσματα

Αρ.Γνωστοποίησης ΕΟΦ 62796/11-07-2017 - Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να θεωρούνται υποκατάστατα μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Το προϊόν δεν πρέπει να προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

>